Wat doe ik

 

 

 

Je loop nooit alleen…

 

Ik wil je ondersteunen in je proces van bewustwording, innerlijke rust, rouw of gewoon op een moment dat jij daar behoefte aan hebt.
Als je voor het eerst bij me komt krijg je een korte Reiki behandeling om je te laten kennismaken en te laten ervaren wat Reiki is. Ook als je al wel bekend bent met Reiki doe ik dit, gewoon omdat ik dat fijn vind en jou de gelegenheid wil geven te kijken of het voor jou goed voelt. Het maakt me blij en dankbaar er mee bezig te zijn, zelf als ik er alleen al over praat wordt het warm van binnen. Samen bekijken we wat ik voor jou kan doen.

 

 

Wat is er nog meer…

Naast Reiki zijn luisteren en “zijn” dingen die bij mij voorop staan, het zegt vaak zoveel meer dan woorden kunnen doen. Ik help je bij het onderzoeken van je gedachten, ze veroorzaken soms onnodig lijden en dit doorzien brengt rust en vrede. Ik gebruik mijn gevoel en intuïtie, laat je voelen dat alles er kan en mag zijn wat er zich ook aandient, niets is raar of gek. Meditatie en NLP

Een Reiki behandeling is altijd fijn, liefdevolle aandacht en energie zijn altijd heerlijk om te krijgen op elk moment en trouwens ook heerlijk om te geven. Even ontstressen, de boel de boel laten en als je dat wilt kun je je gedachten uitspreken om daarna heerlijk ontspannen weer verder te gaan.

Ik geef Reiki behandelingen, Reiki cursussen en  Reiki oefenmiddagen/avonden om je de gelegenheid te geven Reiki in de praktijk te brengen. Heel leuk is het om met elkaar te oefenen en ervaringen te delen.

 

Hoe voelt dat voor jou…

Mijn ervaring is dat als je in een rouwproces zit het fijn is om je eens volledig te kunnen uitspreken, zonder daarbij rekening te hoeven houden met de mensen om je heen, gewoon zeggen wat je denkt, zeggen wat je voelt, zonder terughouding.
Kinderen, familie, vrienden, hoe goed ook bedoeld staan soms te dicht bij om dit te kunnen doen, zij hebben immers ook hun eigen proces.
Een moment van rust in een heftige periode, even alleen tijd en aandacht voor jou.

 

Een kleine overdenking…

Ieder mens heeft zijn eigen weg te gaan, zijn eigen pad te lopen, te leven met zowel de rozen als de doorns en niemand kan dit van je over nemen of zeggen hoe je dit moet doen, dat is alleen aan jou.
Jij bent de leider van jou eigen leven, net zoals ik dat ben van het mijne. Alle antwoorden die je zoekt liggen in jezelf, jij bent de enige bent die jou gelukkig kan maken, niets of niemand buiten jou kan daar voor zorgen, dit vraagt om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven in alle opzichten. Ik wil graag naast je lopen en een hand uitreiken, je mag hem vasthouden als je wilt, net zolang als jij vindt dat nodig is. Ik kan je ondersteunen, maar jij moet het zelf doen.

In een liefdevolle en veilige omgeving waar alles er kan en mag zijn, je bent van harte welkom.